Sandalinos logo 500Op veler verzoek nu ook leverbaar: Sandalen op maat!

Sinds kort is Stel Orthopedie dealer van Sandalinos maatwerk sandalen. Op basis van een voetafdruk worden sandalen gemaakt met de steun en correctie die optimaal aansluiten bij uw voeten.

image 03Op de site van Sandalinos klikt u op 'Sandalinos samenstellen' om zelf uw sandalen te ontwerpen. Uw eigen ontwerp en een optimale afdruk van Stel Orthopedie, leveren samen een sandaal op die zowel specifiek functioneel als geheel naar uw eigen smaak is.

Prijzen vanaf €199,- (afhankelijk van type, correctie en materialen).

Kijk voor meer infotmatie op de site van Sandalinos of maak een aanmeetafspraak bij Stel Orthopedie via het contactformulier. U mag ook bellen met 0592-542555.

Heddy StelNadat enkele maanden geleden Jarna de Jong het team van Stel Orthopedie kwam versterken op de zolenafdeling, is nu wederom een nieuwe aanwinst voor het bedrijf te melden. Sinds half april is Heddy Stel weer actief voor Stel Orthopedie.

Jaren geleden werkte Heddy ook bij het bedrijf in Vries, maar destijds besloot hij om een eigen bedrijf te beginnen. Na vele succevolle jaren in zijn eentje als zelfstandig ondernemer gewerkt te hebben, begon het gemis aan collega's op de werkvloer op te spelen. En aangezien Heddy destijds al een zeer gewaardeerd collega was, waren de onderhandelingen over het herintreden slechts van korte duur.

Heddy is gediplomeerd orthopedisch technicus en sinds vele jaren gespecialiseerd op het gebied van orthopedische correctiezolen. In de aanloopfase is Heddy aanwezig op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. Vanaf de tweede helft van 2017 is hij dagelijks aanwezig tijdens de ochtenduren.