Stel Orthopedie in Tynaarlo is per direct op zoek naar een orthopedisch medewerker (m/v) voor de afdeling Correctiezolen.

We zoeken een geschikte collega om de zolenafdeling te versterken. De werkzaamheden bestaan uit het aanmeten, produceren, pas maken en afleveren van orthopedische correctiezolen. Je ontvangt cliënten, hoort aan wat het probleem is. Je beoordeelt of- en op welke manier je de cliënt kunt helpen met een orthopedische zool. Je maakt gipsafdrukken van voeten en tevens ben je onderdeel van het productieteam. En uiteraard maak je de zolen op maat in de schoenen van de cliënt.

Heb je veel interesse in het bewegingsapparaat van de mens? Ben je creatief en handig met gips, slijpmachines en kunststofmaterialen? Kun je goed met heel veel verschillende mensen omgaan? Kun je problemen aanhoren, beoordelen en oplossen? Durf je verder te denken en te doen, net dat stapje verder te gaan? Ben je bereid bij te leren in de praktijk? Heb je medische kennis en wil je die ‘hands-on’ aanvullen met onze werkwijze en filosofie?

Misschien ben je nu een podoloog die in een zeer ervaren orthopedisch team wil werken en ben je bereid correctiezolen op een andere manier te benaderen en te maken. Zoek je als fysiotherapeut of pedicure voor een gedeelte van je werkweek een leuke tweede job? Of misschien ben je nu sportmasseur maar wil je meer met materialen en techniek aan de slag. Ben je een hele handige creatieveling met bovenmatige interesse in het hoe en waarom van het menselijk lichaam?

Kortom we zoeken iemand die handig en creatief met mensen en materialen omgaat. Twee rechterhanden zijn daarom zeer gewenst, evenals prettige sociale vaardigheden. Dat geldt ook voor een rijbewijs, want we zitten regelmatig op locatie. Een beetje humor en inlevingsvermogen zien we ook graag.

Wij bieden een leuke job, met prettige collega’s in een modern bedrijf met vele mogelijkheden. Om te beginnen voor 24 uur per week, maar misschien vinden we elkaar wel zo leuk dat we meer willen!

Stuur een interessant berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarmee je ons kunt overtuigen om je uit te nodigen voor koffie in Tynaarlo. CV is gewenst, uiteraard, maar vooral je motivatie, daar zijn we benieuwd naar.

Tot snel!

Team Stel Orthopedie - Tynaarlo