Stel Orthopedie - Servicebeurt prothese of ortheseStel Orthopedie - Free-Lock servicebeurtNog anderhalve week en dan begint de motorbeurs Utrecht. Het motorseizoen lonkt reeds in de verte. Hoogste tijd om alles weer voor te bereiden op seizoen 2018. Dit geldt natuurlijk ook voor de orthopedische producten, of er nu mee gewandeld, gerend of mee gereden wordt.

Op de motorbeurs is er de gelegenheid om bij de stand van de SMvG servicebalie een en ander na te laten kijken. Onder het genot van een 'bakkie' zal de voorziening onder de loep worden genomen en indien mogelijk geserviced worden.

Mochten er reeds speciale wensen zijn, dan is het verstandig dit alvast te melden bij Stel Orthopedie. Er kan dan rekening mee worden gehouden met de materialen die meegenomen worden.

Het standnummer is: 12.A.063 in hal 12. U vindt Stel Orthopedie op de stand van SMvG.

Tot in Utrecht!

Stel Orthopedie - Gratis vaatanalyse 10 maart 2018Heeft u snel last van uw benen tijdens dagelijkse werkzaamheden of bij het sporten?

Stel Orthopedie en Bauerfeind organiseren een GRATIS preventieve vaatanalyse. Dit onderzoek kan bijdragen aan het vroegtijdig ontdekken van vaat- of beenklachten. Deze analyse is geheel pijnvrij en na de preventieve controle ontvangt u een persoonlijk advies welk type compressiekous het meest geschikt is voor uw situatie.

Op zaterdag 10 maart 2018 bent u van 10:00 tot 16:00 uur van harte welkom op de open dag van Stel Orthopedie in Tynaarlo. De vaatanalyses vinden op deze dag uitsluitend op afspraak plaats, zodat we voor iedereen
voldoende tijd kunnen reserveren.

Bel met Stel Orthopedie of stuur een e-mail en maak tijdig een afspraak!
Telefoon: (0592) - 542 555 | E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sandalinos logo 500Op veler verzoek nu ook leverbaar: Sandalen op maat!

Sinds kort is Stel Orthopedie dealer van Sandalinos maatwerk sandalen. Op basis van een voetafdruk worden sandalen gemaakt met de steun en correctie die optimaal aansluiten bij uw voeten.

image 03Op de site van Sandalinos klikt u op 'Sandalinos samenstellen' om zelf uw sandalen te ontwerpen. Uw eigen ontwerp en een optimale afdruk van Stel Orthopedie, leveren samen een sandaal op die zowel specifiek functioneel als geheel naar uw eigen smaak is.

Prijzen vanaf €199,- (afhankelijk van type, correctie en materialen).

Kijk voor meer infotmatie op de site van Sandalinos of maak een aanmeetafspraak bij Stel Orthopedie via het contactformulier. U mag ook bellen met 0592-542555.