Stel Orthopedie in Tynaarlo is per direct op zoek naar een orthopedisch medewerker (m/v) voor de afdeling Correctiezolen.

We zoeken een geschikte collega om de zolenafdeling te versterken. De werkzaamheden bestaan uit het aanmeten, produceren, pas maken en afleveren van orthopedische correctiezolen. Je ontvangt cliënten, hoort aan wat het probleem is. Je beoordeelt of- en op welke manier je de cliënt kunt helpen met een orthopedische zool. Je maakt gipsafdrukken van voeten en tevens ben je onderdeel van het productieteam. En uiteraard maak je de zolen op maat in de schoenen van de cliënt.

Heddy StelNadat enkele maanden geleden Jarna de Jong het team van Stel Orthopedie kwam versterken op de zolenafdeling, is nu wederom een nieuwe aanwinst voor het bedrijf te melden. Sinds half april is Heddy Stel weer actief voor Stel Orthopedie.

Jaren geleden werkte Heddy ook bij het bedrijf in Vries, maar destijds besloot hij om een eigen bedrijf te beginnen. Na vele succevolle jaren in zijn eentje als zelfstandig ondernemer gewerkt te hebben, begon het gemis aan collega's op de werkvloer op te spelen. En aangezien Heddy destijds al een zeer gewaardeerd collega was, waren de onderhandelingen over het herintreden slechts van korte duur.

Heddy is gediplomeerd orthopedisch technicus en sinds vele jaren gespecialiseerd op het gebied van orthopedische correctiezolen. In de aanloopfase is Heddy aanwezig op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. Vanaf de tweede helft van 2017 is hij dagelijks aanwezig tijdens de ochtenduren.