volkskrantAl meer dan 26 jaar zijn wij onderdeel van een heel bijzonder project: Motor Mobiliteit voor Gehandicapten. En dat is iets waar we zéér trots op zijn. In dit artikel van de Volkskrant staat nog maar eens mooi uitgelegd hoe MMvG werkt en vooral wat het betekent voor de vele motorrijders die via het project kunnen genieten van de vrijheid van motorrijden.

freelock.nlOp www.freelock.nl vindt u informatie over het door Stel Orthopedie ontwikkelde Free Lock-systeem.

Heeft u een hand- of armbeperking en u wilt toch graag motorrijden of fietsen? Free Lock biedt u de oplossing! Een stabiel en veilig grijpsysteem voor aan uw prothese of orthese. Al 25 jaar bewezen functioneel in de dagelijkse praktijk.

Heddy StelNadat enkele maanden geleden Jarna de Jong het team van Stel Orthopedie kwam versterken op de zolenafdeling, is nu wederom een nieuwe aanwinst voor het bedrijf te melden. Sinds half april is Heddy Stel weer actief voor Stel Orthopedie.

Jaren geleden werkte Heddy ook bij het bedrijf in Vries, maar destijds besloot hij om een eigen bedrijf te beginnen. Na vele succevolle jaren in zijn eentje als zelfstandig ondernemer gewerkt te hebben, begon het gemis aan collega's op de werkvloer op te spelen. En aangezien Heddy destijds al een zeer gewaardeerd collega was, waren de onderhandelingen over het herintreden slechts van korte duur.

Heddy is gediplomeerd orthopedisch technicus en sinds vele jaren gespecialiseerd op het gebied van orthopedische correctiezolen. In de aanloopfase is Heddy aanwezig op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. Vanaf de tweede helft van 2017 is hij dagelijks aanwezig tijdens de ochtenduren.